×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συναντήσεις υποψηφίου Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου σε Σωτήρες και εμπορ/κό σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου

08 Μαϊος 2014 11:39

Την Τετάρτη 7 Μαΐου ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος πραγματοποίησε δύο ακόμα συναντήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος των προεκλογικών ομιλιών του.

Ο κ. Κωβαίος στην πρώτη συνάντηση στην περιοχή Σωτήρες συνομίλησε με κατοίκους, αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που τους αφορούν, αν και του ήταν ήδη γνωστά, έχοντας πλήρη ενημέρωση για τα θέματα της ευρύτερης περιοχής.
Στη συνέχεια ακολούθησε η συνάντηση με τον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Πάρου – Αντιπάρου όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κωβαίος παρουσιάστηκε πρόθυμος να απαντήσει  όχι μόνο στις προκαθορισμένες ερωτήσεις που είχαν τεθεί από το σύλλογο αλλά και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.
Ο κ. Κωβαίος τόνισε  ότι τιμά και στηρίζει τους εμπόρους – επαγγελματίες της Πάρου όχι στα λόγια αλλά στην Πράξη καθώς στο πρόγραμμά του έχει συμπεριλάβει και επεξεργαστεί καινοτόμες προτάσεις και λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.
Η επόμενη συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Κωβαίου είναι την Πέμπτη 8 Μαΐου  στις 8 το βράδυ, στο παλαιό σχολείο στο Μαράθι.



Δελτίο Τύπου
Πάρος Τώρα στην Πράξη
08-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos