Υποψηφιότητα Κατερίνας Πατέλη

09 Μαϊος 2014 00:32
στο Συνδυασμό του Μάρκου Κωβαίου "Πάρος Τώρα στην Πράξη"

Σε μια εποχή που όλα ανατρέπονται, η Πάρος πρέπει να σταθεί όρθια με αξιοπιστία και προσδοκίες για τα παιδιά της. Είναι ανάγκη να χαράξει επειγόντως νέες δομές και κατευθύνσεις για να προλάβει τις ταχύτητες του αύριο και να μη μείνει στο περιθώριο.

Πέρα από τους όποιους συναισθηματισμούς και δεσμούς με πρόσωπα, πρέπει να υπάρξουν από τον επόμενο Δήμο Πάρου, άμεσες λύσεις, τολμηρές και ορατές στον πολίτη, για  να αποτινάξουν την απογοήτευση και την απελπισία που σέρνεται και να δώσουν αυτοπεποίθηση στον κόσμο.

Με σκυφτούς πολίτες δεν μπορεί ν' ανθίσει καμία προσπάθεια και χωρίς πίστη στο θαύμα, δεν συντελείται κανένα θαύμα... έστω κι αν έχεις το πιο ποιητικό και ειδυλλιακό νησί του Αιγαίου.

Ζητώ την αισιοδοξία, την πίστη και τον ενθουσιασμό των ΠΑΡΙΑΝΩΝ, για να προχωρήσουμε όλοι μαζί, και να δημιουργήσουμε ο καθένας από τη θέση του, την εικόνα μιας εντελώς διαφορετικής Πάρου... Πρέπει να ξαναβρούμε τις Αξίες που μας στηρίζουν, τις πηγές και τις γνώσεις μας, την ευγένεια και την ποιότητά μας.

Ο πολιτισμός και η εντιμότητα να επιστρέψουν στην πολιτική μας ζωή.

Με αυτές τις σκέψεις και γνωρίζοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έχετε στο πρόσωπό μου, αναγνωρίζοντας την μέχρι τώρα προσφορά μου για την Πάρο, εισέρχομαι στην πολιτική σκηνή του τόπου μετέχοντας στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΈΣ 2014, σε μια ύστατη προσπάθεια και μοναδικό στόχο να τεθούν οι άξονες μιας μεγαλόπνοης ανάπλασης της Πάρου, πριν να είναι πολύ αργά και σηματοδοτηθεί η παρακμή...

Ευχαριστώ όσους με κατανοείτε, συμφωνείτε και θα με τιμήσετε, δίνοντας μου την ισχύ να πραγματοποιηθούν όλα αυτά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΕΛΗ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

«Πάρος Τώρα στην Πράξη»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΠΑΤΕΛΗ

Η Κατερίνα Πατέλη γεννήθηκε στην Πάρο. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και της Σχολής Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων «Όμηρος». Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της (Management και Mass Media) στην Αγγλία, στο Polytechnic of Central London. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γαλλικά.

Δημοσιογραφεί από το 1977 στις εφημερίδες «Αθηναϊκή», «Ελευθεροτυπία» και στα περιοδικά «Γυναίκα» και «Επίκαιρα». Η κυρίως καριέρα της ήταν στην Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο: συντάκτης Εξωτερικού Δελτίου Ειδήσεων, τηλεπαρουσιάστρια Ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ, παραγωγός πολιτικών και ιστορικών εκπομπών, σύμβουλος του Προέδρου της ΕΡΤ2 Αντώνη Στρατή.

Σε όλη της την πορεία προέβαλε με συνεχείς τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές την ΠΑΡΟ και την ΑΝΤΙΠΑΡΟ (βλέπε διαδίκτυο). Το 2007 εξέδωσε το βιβλίο της «Το Περιβόλι με τις Μπανανιές - στη Φλόγα της Πάρου» που ιστορεί ένα αιώνα της Πάρου, με «έργα και ημέρες» ανθρώπων που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τύχη του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos