Κατερίνα Βιτζηλαίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

13 Μαϊος 2014 17:34

Γεννήθηκα στις 29 Ιουλίου 1970 στην Αθήνα. Από μωρό, οι γονείς μου, παπα-Νικόλας και Κορνηλία, φρόντιζαν να έχω συνεχή επαφή με την Πάρο, διατηρώντας

 άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου. Έτσι βρισκόμασταν οικογενειακώς πολύ συχνά στη Πάρο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στα 17 μου αποφάσισα να αξιοποιήσω διαφορετικά τις καλοκαιρινές διακοπές μου στην Πάρο και εργάστηκα τότε για πρώτη φορά στον τουρισμό, τομέας που με κέρδισε ολοκληρωτικά.

Φοίτησα στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, Τμήμα Στελεχών Τουριστικών Γραφείων.  Με υποτροφία της ίδιας Σχολής μετά διαγωνισμό, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο  PARK LANE COLLEGE, LEEDS – U.K., λαμβάνοντας το BTEC National Diploma in Travel and Tourism.  Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Η αγάπη μου για τον Τουρισμό με κράτησε να διδάσκω για 4 ακαδημαϊκά έτη στο Τμήμα Στελεχών Τουριστικών Γραφείων, ως υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος, στο Εκπαιδευτήριο της Ρόδου. Τότε, παρακολούθησα αλλά κυρίως εισηγήθηκα σε πολυάριθμα σεμινάρια με αντικείμενο τον Τουρισμό.

Ως σπουδάστρια αλλά και ως καθηγήτρια, διατήρησα συνεχή επαγγελματική επαφή με τον Τουρισμό, εργαζόμενη σε γνωστά τουριστικά γραφεία στην Αθήνα και τη Ρόδο.  Εκπροσώπησα τις επιχειρήσεις όπου εργαζόμουν σε πάρα πολλές διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, έχοντας ταξιδέψει πολύ για επαγγελματικούς λόγους.

Ζώντας το όνειρό μου στη γενέτειρα του πατέρα μου, μόνιμη κάτοικος Πάρου πλέον από αρκετά χρόνια, παντρεμένη και με ένα όμορφο αγοράκι 5 ετών, εργάζομαι σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία 4 αστέρων της Πάρου ως υπεύθυνη  πωλήσεων και κρατήσεων.

Η Πάρος ανέκαθεν αποτελούσε για εμένα προσωπικά, αλλά και για την οικογένειά μας, το πιό σταθερό σημείο αναφοράς στη ζωή μας.  Έχοντας ταξιδέψει σε πάμπολλα μέρη, έχοντας πολλά και διαφορετικά σημεία σύγκρισης, τελικά η Πάρος αποτέλεσε την οριστική επιλογή για να επενδύσω το πιό πολύτιμο πράγμα στον κόσμο: την ίδια μου τη ζωή!

Στηρίζω το συνδιασμό Πάρος Τώρα Στην Πράξη και το Μάρκο Κωβαίο, γιατί αποδεικνύει καθημερινά ήθος και συνέπεια, πραγματική όρεξη για δουλειά, δίνει ευκαιρίες σε νέους, ανθρώπους της καινοτομίας και της παραγωγής, δυνατότητες να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις, ώστε οι προσδοκίες όλων μας από ανούσιες ξεπερασμένες υποσχέσεις, να πραγματοποιηθούν.  Η Πάρος χρειάζεται όλες της τις δυνάμεις για να προοδεύσει και να ξεχωρίσει!

Θέτω στην υπηρεσία  των συμπατριωτών μου, γνώσεις και εμπειρίες που έχω αποκομίσει, προβληματισμούς, ιδέες και την αγάπη μου για τον τουρισμό, αλλά και τον τόπο μας γενικότερα.  Ζούμε σ'έναν ευλογημένο τόπο με χάρες και χαρές, που για πολλούς είναι ονειρικός προορισμός, κινούμαστε καθημερινά στα απαράμιλλα κυκλαδίτικα τοπία, διακρινόμαστε για την Παριανή φιλοξενία μας και οφείλουμε να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αυτά και όλα όσα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos