Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» είναι μια νέα, άφθαρτη δημοτική παράταξη

14 Μαϊος 2014 12:15

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» είναι μια νέα, άφθαρτη δημοτική παράταξη που αποτελείται από νέα, άφθαρτα πρόσωπα τα οποία έχουν τη δυναμική διάθεση της προσφοράς και δεν έχουν σχέση με την κατεστημένη αντίληψη περί διοικήσεως του νησιού.

Ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού, κ. Μάρκος Κωβαίος, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στην παριανή κοινωνία, ηγείται μιας νέας παράταξης, και σε καμία περίπτωση δεν του έχει χαριστεί η αρχηγία από προηγούμενο κομματικό στέλεχος..

Η Πάρος, έχει πολλά ανοιχτά και άλυτα μέχρι στιγμής προβλήματα. Τα άλυτα προβλήματα ζητούν απ΄ όλους μας ενωτική συσπείρωση και όχι πόλωση και αντιπαραθέσεις.
Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» θα προχωρήσει στην επίλυση των προβλημάτων, θα τα θέσει υπόψη μέσω διαβουλεύσεων σε τοπικό και γενικό επίπεδο στην παριανή κοινωνία, ειδικότερα δε για τα μεγάλα έργα υποδομής οι πολίτες θα ενημερώνονται ανά εξάμηνο για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται. Μια διαδικασία που ουδέποτε ακολουθήθηκε στο παρελθόν.

Οι αντιπαραθέσεις (δηλαδή τα debates), πολώνουν, παραπλανούν, μετατοπίζουν την προσοχή των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα του νησιού, δεν προάγουν τον δημόσιο διάλογο και τη γόνιμη συναίνεση της κοινωνίας προς την κατεύθυνση της επίλυσης των πραγματικών προβλημάτων του τόπου. Χρειάζεται κοινή προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα, που εξαιτίας της κακής διαχείρισης, έχουν συσσωρευτεί στον τόπο τα τελευταία χρόνια.

Στον τουρισμό για παράδειγμα, η Πάρος έχει κατρακυλήσει πολύ πιο χαμηλά από την τρίτη θέση στις Κυκλάδες που βρισκόταν πριν από δέκα περίπου χρόνια, με αποτέλεσμα τη μείωση των θέσεων εργασίας και την αύξηση της ανεργίας, ειδικότερα στους νέους.

Χρειάζονται πράξεις στο Τώρα και όχι εστίαση σε στείρες αντιπαραθέσεις, για τις αντιπαραθέσεις. Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας που μαζί μας μοιράζονται τις σκέψεις μας αυτές. Αφήνουμε οριστικά πίσω μας το παρελθόν και απαντάμε δυναμικά με Πράξεις στο παρόν από την επομένη κιόλας των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Δελτίο τύπου
14-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos