Κίμων Μ. Κοτσώνης: Αγαπητέ κ. Βλαχογιάννη

14 Μαϊος 2014 17:11

Αγαπητέ κ. Βλαχογιάννη ,

Πριν τρία χρόνια και περίπου οκτώ μήνες, ο μέντορας σας , σύντροφός και   προϊστάμενος τότε υπουργός σας,  της αλήστου μνήμης κυβέρνησης  του Γιώργου Παπανδρέου του Αντρέα ,   σας ανέδειξε ως τον καλύτερο Δήμαρχο της Ελληνικής Επικράτειας .

Σήμερα, μετά από  45 περίπου μήνες , οι πολίτες της Πάρου  αλληλοκοιτάζονται  και αναζητούν την αργυρή  πλακέτα,  που προφανώς σας απονεμήθηκε τότε από τον  άρχοντα του δαχτυλιδιού, σε σεμνή τελετή στενού κύκλου προσκεκλημένων, εκεί στις παρυφές  γραφικού χωριού  του Νησιού μας.

Τότε το  καλοκαίρι του 2010 , θυμάστε , που  κατάπιατε την κάμηλο των  θεσμικών αντιπάλων σας στον Δήμο  χωρίς να τους διυλίσετε  και τους εναγκαλιστήκατε  για να  κρατήσετε  την Καρέκλα της δημοτικής εξουσίας προφανώς για να ολοκληρώσετε  το έργο σας .

Το θυμάστε κ. Βλαχογιάννη ;

Πείτε μας λοιπόν τώρα , σας παρακαλούμε, απερχόμενε δήμαρχε κ. Βλαχογιάννη, που  έχετε αναρτήσει την αναμνηστική κομματική πλακέτα σας του ΠΑΣΟΚ, για να παρελάσουν μπροστά της οι συμπολίτες σας Παριανοί και να σας ευχηθούν μακροημέρευση  στην καρέκλα του Δημάρχου και πρώτου πολίτη, πολυχρονεμένε Βεζύρη  αυτού του νησιού ;

Βιαστείτε ,  όμως να μας το πείτε για να προλάβετε πριν το  ξημέρωμα  της Δευτέρας την 19η Μάιου 2014 .

Γιατί οι πολίτες της Πάρου ,και ιδιαίτερα οι νεώτεροι και οι νέοι,  που δεν έχουν κοντή μνήμη, τους προσβάλλετε την νοημοσύνη τους , και αυτοί  γεμάτοι από οργή,  τα θυμούνται όλα από όλους εσάς τους παλαιότερους  και  ανυπομονούν να σας απονείμουν  τα σχετικά εύσημα.
 Ρίξτε μια ματιά στα SOCIAL MEDIA , Κοινωνικά Δίκτυα, Ελληνιστί , για να αντιληφθείτε τι θα επακολουθήσει . Φτώχεια πολιτικού και πολιτιστικού δημόσιου προεκλογικού Λόγου. Φτώχεια και κακομοιριά .

Κίμων Μ. Κοτσώνης
Χοχλίδες , Δριός .  14.5.14

Υ.Γ  Ό υπογραφόμενος είχε έγκαιρα σπεύσει να σας παρακαλέσει να αναζητήσετε εσείς, με την ιδιότητα του πρώτου πολίτη της Πάρου, το σε ανεπάρκεια αγαθό, του πολιτικού πολιτισμού πριν από την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Και ειλικρινά λυπάται γιατί την παράκληση  του αυτή και παρότρυνση,  εσείς  και η Παράταξη σας την αγνοήσατε  και αδικήσατε προσωπικά τον εαυτόν σας . Κρίμα που αφεθήκατε στις κακές συμβουλές κακών συμβούλων σας !

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos