Παροικία και Νάουσα ανέδειξαν απόψε Δήμαρχο!

16 Μαϊος 2014 23:52

Με δύο πολυπληθείς ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Νάουσα και Παροικία το βράδυ της Παρασκευής 16 Μαίου, ολοκλήρωσε την επιτυχημένη σειρά των προεκλογικών ομιλιών του στους πολίτες της Πάρου ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού

 "Πάρος Τώρα στην Πράξη" και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος. Ο κ. Κωβαίος μίλησε στους Παροικιώτες και στους Ναουσαίους που είχαν συγκεντρωθεί μαζικά για να τον ακούσουν και έδωσαν με την παρουσία τους το μήνυμα της νίκης του Συνδυασμού μια σχεδόν ημέρα προτού ανοίξουν οι κάλπες. Μετά το πέρας της ομιλίας του κ.Κωβαίου, εκφωνήθηκαν, ανέβηκαν στο βήμα και παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη."

Ενός Συνδυασμού που έχει καταρτίσει και διαθέτει το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ένδειξη της τεράστιας αποδοχής του Συνδυασμού και του υποψήφιου Δημάρχου σε μεγάλο μέρος της παριανής κοινωνίας.

Με το αισιόδοξο κλίμα της νικηφόρας πορείας του Συνδυασμού καθόλη την προεκλογική περίοδο και την βάσιμη πλέον ελπίδα για νικηφόρο αποτέλεσμα εν αναμονή της 18ης Μαίου, όλοι προσβλέπουν σε μια νέα πορεία για το νησί από την επομένη κιόλας ημέρα της ανάδειξης της νέας δημοτικής αρχής.

Δελτίο Τύπου
Πάρος Τώρα στην Πράξη
16-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos