Δήλωση υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Ροκονίδα

19 Μαϊος 2014 20:02

Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους και εκείνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, συμπορεύτηκαν μαζί της και στήριξαν τα ψηφοδέλτια της στο δήμο και την περιφέρεια.

Τα ποσοστά μας (11,14% στο δήμο και 11,43% στην περιφέρεια) στην Πάρο παρουσίασαν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2010. Στο δήμο κατά 239 ψήφους ή σε ποσοστό κατά 39% περίπου και στην περιφέρεια κατά 162 ψήφους ή σε ποσοστό κατά 22% περίπου.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζεται από το ΚΚΕ και μετέχουν σε αυτό και βάζουν πλάτη ριζοσπάστες, αγωνιστές, άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ότι και στο νησί μας πρέπει να ανατραπεί η κατάσταση που ζούμε, έδωσε αυτή την εκλογική μάχη με τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα και την εκλογή 2 δημοτικών συμβούλων. Γνωρίζουμε ότι δεν θα είχαμε πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, αν αρκετοί συμπατριώτες μας δεν ξεπέρναγαν αγκυλώσεις, προκαταλήψεις και διλήμματα.

Ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την οργή, την αγανάκτηση και τη διαμαρτυρία απέναντι στην πολιτική της δημοτικής αρχής όλα αυτά τα χρόνια και όχι την αποδοχή της πολιτικής του κ. Κωβαίου.

Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας, να αξιοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που προεκλογικά βρεθήκαμε μαζί του, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην συγκρότηση, τη μαχητικότητα και μαζικότητα ενός αγωνιστικού κινήματος στην Πάρο. Πορευόμαστε χωρίς να έχουμε και χωρίς να καλλιεργούμε αυταπάτες. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν για να βελτιωθεί η θέση της λαϊκής οικογένειας στο νησί μας και να μπουν σε τροχιά επίλυσης τα σημαντικά ζητήματα του τόπου.

Εμείς, σε κάθε περίπτωση, με καθαρό τρόπο έχουμε πει ότι διαφωνούμε με τα εκβιαστικά διλήμματα του εκλογικού νόμου και δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη στήριξης κανενός από τους μετέχοντες στον Β΄ γύρο, αφού θεωρούμε ότι η πολιτική τους αποτελεί όψεις του ίδιου νομίσματος.

Καλούμε:

 Τους συνεργαζόμενους, φίλους και ψηφοφόρους μας,

 Τους εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, μικρούς εμπόρους, άνεργους, συνταξιούχους, νέους και νέες, που θέλουν να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική,

Να ενισχύσουν αυτή την Κυριακή μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές. Έτσι την επόμενη μέρα ο λαός μας θα είναι πιο ισχυρός για να αποτρέψουμε τα νέα μέτρα, να αποσπάσουμε βελτιώσεις και να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα προοπτική.

Πάρος 19-5-2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos