Σας καλούμε όλους στις 25 Μαΐου να είσαστε μαζί μας

22 Μαϊος 2014 10:47

Το ισχυρό μήνυμα ξεκάθαρης νίκης που λάβαμε από τους παριανούς πολίτες, είναι πάνω απ΄ όλα ένα μήνυμα ενότητας.

Είμαστε ενωμένοι, πορευόμαστε όλοι μαζί ομόψυχα, δυνατά, με θάρρος, σχέδιο, τόλμη και όραμα για την Πάρο μας, για όλους τους παριανούς. Το μήνυμα αυτό, επιβεβαιώσαμε και το βράδυ της Τρίτης 20 Μαΐου όπου έγινε συνάντηση της ολομέλειας του Συνδυασμού μέσα σε κλίμα ευχάριστης σύμπνοιας και ομοθυμίας αλλά και δέσμευσης ευθύνης στο πλαίσιο της οποίας καθορίστηκε και η περαιτέρω πορεία του Συνδυασμού.

Θα δώσουμε μάχες για έναν διεκδικητικό, ισχυρό Δήμο, για μια ισχυρή φωνή της Πάρου προς τα έξω, για την ποιοτική αναβάθμιση της ζωής των παριανών πολιτών, για την αναβάθμιση του νησιού μας. Στον αγώνα αυτό θα είμαστε όλοι συμμέτοχοι.

Και εκείνοι που μας ψήφισαν, και εκείνοι που δεν μας ψήφισαν, ωστόσο μας αγκάλιασαν, άκουσαν με προσοχή τις θέσεις μας και έγιναν κοινωνοί της ελπίδας που γεννήθηκε στην Πάρο για μια νέα πορεία.

Τα προβλήματα της Πάρου μας αφορούν όλους, και όλοι μαζί θα πρέπει να συμβάλλουμε στην επίλυσή τους. Δεν περισσεύει κανείς.
Όλοι μαζί εμείς οι παριανές και οι παριανοί θα αγωνιστούμε, και όλοι μαζί θα γευθούμε το καρποφόρο αποτέλεσμα του αγώνα μας, την ευημερία της Πάρου, την ανάπτυξή της στην οικονομία, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στις υποδομές, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον.

Οι πόρτες μας ως Δημοτικής αρχής, θα είναι πάντοτε ανοιχτές για όλους τους συμπολίτες μας, για όλους τους πολίτες του νησιού. Ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους μια φορά την τετραετία, λίγο πριν τις εκλογές.

Αντιθέτως, θα είναι πάντα ανάμεσα στην παριανή κοινωνία, θα αφουγκράζονται την καθημερινότητά της, θα επιλύουν τα προβλήματά της. Ο Μάρκος Κωβαίος θα είναι ο δραστήριος άνθρωπος που όλοι γνωρίζετε εδώ και χρόνια και που τιμήσατε με την ψήφο σας στις 18 Μαΐου. Και θα παραμείνει ο ίδιος και ως Δήμαρχος.

Η παράταξή μας, είναι, όπως το διακηρύξαμε, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη κομματικά και έτσι θα παραμείνει. Καθαρά αυτοδιοικητική, καθαρά ενωτική, με το βλέμμα προσηλωμένο στο μέλλον του τόπου.Οι παριανές και οι παριανοί θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους, να πραγματώσουμε την ελπίδα τους, να υλοποιήσουμε το όνειρό τους για μια καλύτερη Πάρο.

Όλοι, είτε εξελέγησαν είτε όχι, είτε μας ψήφισαν είτε όχι, θα μπορέσουν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους στη διάρκεια της δημοτικής περιόδου. Θα αξιοποιήσουμε ως δημοτική αρχή το άξιο δυναμικό της παράταξής μας αλλά και άτομα με γνώσεις και εμπειρία που αποτελούν άξια μέλη της παριανής κοινωνίας.

Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, μας είναι πολύτιμες εφόσον υπηρετούν το καλό του τόπου. Επισημαίνοντας τη συμβολή και ορισμένων άλλων δημοτικών συνδυασμών στο ήπιο και πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα που επικράτησε στην Πάρο, διαβεβαιώνουμε επίσης όλες και όλους τους εκλεγέντες των δημοτικών κοινοτήτων ότι θα είναι ισότιμοι συνεργάτες μας στην κοινή μας προσπάθεια για το καλό της Πάρου.

Προχωράμε ενωμένοι για τη νίκη της Πάρου στην Πράξη, για το νικηφόρο αύριο των παιδιών μας, όλων μας.

Αφήνουμε οριστικά πίσω μας το παρελθόν. Κάνουμε μια νέα αρχή κοιτώντας μπροστά.

Ούτε μια μέρα χαμένη! Η Πάρος δεν μπορεί να περιμένει.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 18 Μαΐου, το έδειξε περίτρανα. Γιατί οι πολίτες της Πάρου, τόλμησαν να ξεφύγουν από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος στις 18 Μαΐου. Η ελπίδα γεννιέται, το όραμα υλοποιείται, το αύριο ανατέλλει δυναμικά στην Πράξη στις 25 Μαΐου, για όλους μας.

Σας καλούμε όλους στις 25 Μαΐου να είσαστε μαζί μας.

Ξεκινάμε Τώρα στην Πράξη.

Δελτίο Τύπου
22-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos