Psts.gr: Στην καρδιά των αποτελεσμάτων και απόψε το βράδυ 25 Μαΐου

25 Μαϊος 2014 18:14

Παρακολουθήστε σε ζωντανή ροή, σε πραγματικό χρόνο, τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών και των ευρωπαϊκών εκλογών μέσα από το parianostypos.gr.

Κοντά σας και σε αυτές τις εκλογές, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα έγκαιρα και έγκυρα, με αμεσότητα και αξιοπιστία, όπως πάντα, λεπτό προς λεπτό. Με αναλυτικούς πίνακες και γραφήματα θα είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στην καταμέτρηση των αποτελεσμάτων όπως αυτά θα φθάνουν από τα εκλογικά τμήματα της Πάρου αλλά και της επικράτειας.

Σας ευχαριστούμε για την κορυφαία θέση στην οποία μας κατέταξε η προτίμησή σας στον πρώτο γύρο των εκλογών. Με την ίδια συναίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας θα είμαστε κοντά σας και απόψε το βράδυ μεταφέροντάς σας με αξιοπιστία και αμεσότητα τα εκλογικά αποτελέσματα και όχι μόνο. Γιατί η βραδιά απόψε θα συνεχιστεί και μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων...

Μείνετε μαζί μας, η βραδιά απόψε θα είναι μεγάλη για την Πάρο...

Το parianostypos.gr, θα είναι κοντά σας, Μαζί βλέπουμε τα αποτελέσματα, μαζί θα ξενυχτίσουμε με τα όσα ακολουθήσουν...

Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos