Σαρωτική Νίκη του Μάρκου Κωβαίου στο Δήμο Πάρου!

25 Μαϊος 2014 23:17

Με το συντριπτικό ποσοστό του 64,65% μέχρι στιγμής, που οι παριανοί πολίτες έδωσαν με την ψήφο τους στο Δημοτικό Συνδυασμό "Πάρος Τώρα στην Πράξη" ο επικεφαλής του κ. Μάρκος Κωβαίος ανακηρύχθηκε απόψε σε Δήμαρχο Πάρου.

Μια νίκη πραγματικά σαρωτική για τον κ. Κωβαίο με ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό που καθιστά πλέον τον ίδιο και την παράταξή του νέα δημοτική αρχή του νησιού.

Αφήνοντας πίσω του τον νυν Δήμαρχο Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννη, με τον οποίο αναμετρήθηκε στο δεύτερο γύρο, με το ποσοστό του 35,37%, μέχρι στιγμής ο κ. Κωβαίος κατάφερε να επικρατήσει με μεγάλη άνεση όπως δείχνουν τα ποσοστά που κατέγραψε στην κάλπη.

Χαρακτηριστικό δείγμα της μέχρι τώρα καταμέτρησης είναι το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό επικράτησής του στο 200 εκλογικό τμήμα της Νάουσας με το σαρωτικό ποσοστό του 79,31% έναντι του 20,69% του κ. Βλαχογιάννη.

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Πάρου, μετά από αρκετά χρόνια, αλλάζει χέρια, με τον κ. Κωβαίο και την παράταξή του να κάθονται πλέον στο τιμόνι του Δήμου από την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Μείνετε στο parianostypos.gr. Θα σας παρουσιάσουμε πλούσιο ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ και βίντεο από τις πρώτες στιγμές και τις πρώτες ώρες στο νησί μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Πάρου.

Σας μεταφέρουμε το κλίμα, τις δηλώσεις και τα τεκταινόμενα στο νησί μετά την μεγάλη νίκη του κ. Κωβαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos