Πάρος: Η αναχώρηση του Υπουργού και νύξεις για το εμπορικό λιμάνι...(Φωτό)

12 Σεπτεμβρίου 2014 15:36

Η επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην Πάρο ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου

με την αναχώρηση του κ. Χρυσοχοίδη από το λιμάνι της Παροικίας με φουσκωτό σκάφος. Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γ. Ρούσσο, ο κ. Χρυσοχοίδης μετέβη στον επόμενο σταθμό της επίσκεψής του που ήταν η Σύρος. Στο πλαίσιο της τρίωρης σχεδόν παραμονής του στην Πάρο, ο Υπουργός επισκέφθηκε το χώρο του εργοταξίου του νέου αεροδρομίου δηλώνοντας κατόπιν ότι το νέο αεροδρόμιο θα λειτουργήσει περί τα τέλη Μαρτίου 2015.
Ο κ. Χρυσοχοίδης είχε κατόπιν την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε διάφορα σημεία του νησιού συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο πριν την αναχώρησή του, ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για το πρόβλημα της λειτουργίας του εμπορικού λιμανιού και το αίτημα μετεγκατάστασής του σε άλλο σημείο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos