Αναστάσιος Φαρούπος: Ο Δήμος Αντιπάρου βρίσκεται σε κίνδυνο! – Λαϊκή συνέλευση στο τέλος του μήνα (Φωτό + Βίντεο)

20 Σεπτεμβρίου 2014 23:51

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση κόσμου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από 70 άτομα προσήλθαν στην αίθουσα «Βασίλειος και Πηγή ΚΑΛΟΥΔΑ» προκειμένου να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη συνεδρίαση κατά την οποία ο Δήμαρχος Αντιπάρου αναφερόμενος στην κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική Αρχή, δήλωσε ότι ο Δήμος Αντιπάρου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πιο συγκεκριμένα παίρνοντας το λόγο στην αρχή της συνεδρίασης σημείωσε:

«Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, υπομονή από τον κόσμο... υπάρχει έλλειψη προσωπικού, τα ενταγμένα προγράμματα κινδυνεύουν με απένταξη.... Βρήκαμε μια χάλια κατάσταση»

Αυτοί είναι και οι λόγοι που ο Δήμαρχος Αντιπάρου κάλεσε σε λαϊκή συνέλευση στα τέλη Σεπτεμβρίου , ή αρχές Οκτωβρίου, προκειμένου να τεθούν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί της Αντιπάρου.

Η αίθουσα ΚΑΛΟΥΔΑ θα είναι μόνιμος χώρος συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος ωστόσο δεν έκρυψε ότι επιθυμία του είναι, μέσα στους επόμενους μήνες, όταν και εφόσον διαμορφωθούν οι συνθήκες , οι συνεδριάσεις να διεξάγονται στο Δημαρχείο αφού μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις είναι και η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης μέσω διαδικτύου.

Στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση καθώς και την αναφορά του Δημάρχου στις οκτώ θέσεις που προκηρύσσονται στο Δήμο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos