Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

10 Οκτωβρίου 2014 17:44

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την

Πέμπτη 16/10/2014 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Ορισμός Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2012 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2013 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Ορισμός Προέδρου, Αντιπροέδρου & Μελών του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

ΘΕΜΑ 5ο: Ορισμός Μελών Δ.Σ. του Κοινωφελούς Ιδρύματος Οίκος Ευγηρίας Πάρου – Δημοτικό & Εκκλησιαστικό Ίδρυμα.

ΘΕΜΑ 6ο : Αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικ. έτους 2014 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 7ο : Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την προμήθεια δάφνινων στεφανιών για κατάθεση σε Εθνικές & Τοπικές Εορτές.

ΘΕΜΑ 8ο : Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την τροποποίηση σύμβασης λόγο διαφοράς που προέκυψε από την αλλαγή του ΦΠΑ από 16% σε 23% για την υπηρεσία «διοργάνωση αγώνων ιστιοπλοΐας ''Hellenic Match Racing Tour''».

ΘΕΜΑ 9ο : Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την «Παράθεση δύο γευμάτων στους συμμετέχοντες ιατρούς του «Σχεδίου δράσης Προληπτικής Ιατρικής και Προαγωγής Υγείας σε νησιά Αιγαίου»».

ΘΕΜΑ 10ο : Εισήγηση για λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την «Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στις ενέργειες και εκδηλώσεις του «Συνδέσμου Χαναανικών, Φοινικικών και Καρχηδονιακών Πόλεων»».

ΘΕΜΑ 11ο : Προσωρινή διέλευση από το δημοτικό χώρο στάθμευσης Πίσω Λιβάδι προκειμένου να εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες στην φερόμενη οροφή ιδιοκτησίας «Kavallari Resort S.A.»

ΘΕΜΑ 12ο : Καθορισμός αιγιαλού & παραλίας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Νάουσας Πάρου

ΘΕΜΑ 13ο Ορισμός εκπροσώπου Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 11 Ν.2307/95.

ΘΕΜΑ 14ο : Συγκρότηση Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων Δήμου Πάρου έτους 2014.

ΘΕΜΑ 15ο : Μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος «Ανίχνευση & Αποκατάσταση Διαταραχών στον Προφορικό και Γραπτό Λόγο.

ΘΕΜΑ 16ο : Συμπλήρωση των αποφάσεων 247/2012 & 248/2012 του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου με την οποία εγκρίνει την παραχώρηση αιθουσών Συγγρού της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας στο Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας Πάρου & Χορευτικό Όμιλο Νάουσας Πάρου.

ΘΕΜΑ 17ο : Ορισμός τακτικού & αναπληρωματικού μέλους, σε αντικατάσταση του Προέδρου στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων, Κινηματογράφων, Κέντρων Διασκέδασης κ.τ.λ. για το έτος 2014.

ΘΕΜΑ 18ο : Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους της επιτροπής προελέγχου & ελέγχου επιχειρήσεων των οποίων η άδεια ίδρυσης & λειτουργίας τους χορηγείται από τον Δήμο Πάρου.

ΘΕΜΑ 19ο : Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

ΘΕΜΑ 20ο : Σύσταση Οργάνων Πολιτικής Προστασίας.

ΘΕΜΑ 21ο : Αντικατάσταση μελών συλλογικών οργάνων του Δήμου Πάρου

ΘΕΜΑ 22ο : Εξέταση αιτήματος σχετικά με την πολυετή δέσμευση ιδιοκτησίας της κα. Ι. Καβαλλιεράτου από το Δήμο Πάρου στη θέση Αγ. Σπυρίδωνας, Νάουσας.

ΘΕΜΑ 23ο : Αίτηση Σπανού Άννα - Μαρία για τον καθορισμό από το Δήμο, αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή Πούντα της Δ/Κ Παροικίας.

ΘΕΜΑ 24ο : Λήψη απόφασης για ανάκληση άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου Δρακόπουλου Μιχαήλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos