Το Δεκέμβριο η μονοθεματική συνεδρίαση για την Δημόσια Υγεία στην Πάρο (Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2014 15:40

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου πριν την συζήτηση των ημερήσιας διάταξης θεμάτων ο Δήμαρχος κ. Κωβαίος προέβη σε δύο ανακοινώσεις.

Η πρώτη αφορούσε στο θέμα της διαχείρισης των λιμενικών ταμείων και η δεύτερη στην ανακοίνωση για μονοθεματική συνεδρίαση για την Δημόσια Υγεία στην Πάρο. Η ημερομηνία για την μονοθεματική συνεδρίαση (αίτημα εξάλλου που είχε υποβάλει και η δημοτική παράταξη της ΚΕΠΟΣΑ) προσδιορίζεται για την Παρασκευή 12 ή τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου.

Στη συνεδρίαση θα κληθεί όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πάρου και το Βελέντζειο Ίδρυμα προκειμένου ο παριανός λαός να διαμορφώσει υπεύθυνη και πληρέστερη άποψη και για το υγειονομικό αεροσκάφος που υπενθυμίζουμε παραμένει καθηλωμένο για περισσότερο από δύο χρόνια.

Αναλυτικότερα για το τι ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις ανακοινώσεις του Δημάρχου Πάρου, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos