Ο Δήμος Αντιπάρου συμμετείχε στην πρόσφατη 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού με την επωνυμία "GREEK TOURISM EXPO"

12 Δεκεμβρίου 2014 15:59

Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες (δήμοι και οργανισμοί-επιχειρήσεις), καθώς και hosted buyers από 25 χώρες (υψηλόβαθμα στελέχη και εκπρόσωποι μεγάλων tour operators, τουριστικών γραφείων, online travel agents, εταιρείες συστημάτων κρατήσεων,

bedbanks, εταιρείες διοργανωτών συνεδρίων από Ευρώπη και Αμερική). Η προσέλευση των επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήταν ικανοποιητική, με ιδιαίτερη αύξηση την τρίτη

μέρα της έκθεσης.

Ο Δήμος Αντιπάρου συμμετείχε με μια βραχύχρονη προετοιμασία, ωστόσο η παρουσία του στο χώρο των εκθετών ήταν αξιοπρεπής, επαγγελματική και κατά γενική ομολογία επιτυχημένη. Προβλήθηκαν τοπικά προϊόντα, ενώ διανεμήθηκε ένα φυλλάδιο 36 σελίδων που ετοιμάστηκε ειδικά

για την εκδήλωση και κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς και λοιπό ενημερωτικό υλικό , ετοιμάστηκαν ειδικά εορταστικά πακέτα δώρου για πράκτορες και φορείς με τοπικά προϊόντα από προσφορές.

Την τρίτη ημέρα της έκθεσης υπήρχε και διαγωνισμός με αυξημένη συμμετοχή από τους επισκέπτες, καθώς και από τους διαδικτυακούς επισκέπτες της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του Δήμου.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι επαφές των εκπροσώπων του Δήμου με επαγγελματίες τουρισμού, εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού.

Τον Δήμο Αντιπάρου εκπροσώπησαν τα μέλη της νεοσύστατης Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αντιπάρου (Πρόεδρος) Αρτέμης Τριαντάφυλλος , Ιωάννης Τριαντάφυλλος, Σπύρος Τσιμπίδης, Μάγδα Κριτσαντώνη, Νίκος Φοινινής, και Βασίλης Γερμανόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύωρη και ουσιαστική παρουσία τους στην Έκθεση τους Σταυρινίδη Ιλιάδα, Ιωάννη Παντελάκη, Και Ιωάννη Γεμελιάρη, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη γραφίστρια και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής κ, Κοντούλη για την ταχεία και άρτια αισθητικά επιμέλεια του εκθεσιακού φυλλαδίου. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους πολυάριθμους τοπικούς χορηγούς για τις υπηρεσίες και παροχές τους που έκαναν το διαγωνισμό που διεξαγόταν όλη την Τρίτη μέρα.

Αποκομίζοντας τα θετικά και αρνητικά της έκθεσης για μας ήταν μια καλή αρχή να εργαστούμε για το νέο μοντέλο προβολής και ανάπτυξης του νησιού μας.

Εκ του Δήμου και της Τουριστικής Επιτροπής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos