Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου

04 Ιανουαρίου 2015 15:15

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάρου Αντιπάρου εύχεται στους συμπατριώτες μας το 2015 να είναι χρόνος δημιουργίας, ψυχικής ανάτασης, οικογενειακής γαλήνης και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο.

Ο καινούργιος χρόνος προβλέπεται μεστός πολιτικών γεγονότων με στόχο το τέλος της πολιτικής της λιτότητας, που ταλαιπωρεί εκατομμύρια Έλληνες, καταστρέφοντας καθημερινά μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δημιουργώντας στρατιές ανέργων, διαλύοντας κοινωνικές δομές, εξαφανίζοντας τη μεσαία τάξη, φτωχοποιώντας τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Οι εκλογές στις 25 Γενάρη αποτελούν μοναδική ευκαιρία για όλους μας, με όπλο την ψήφο μας, να τιμωρήσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν την Ελλάδα και το λαό στην καταστροφή και να στηρίξουμε την πολιτική και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι ρεαλιστικό και βάζει τέλος στα μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους και την υποταγή στους ξένους δανειστές.

Η εκλογική επιτροπή της οργάνωσής μας, εκφράζοντας την απόφαση μεγάλης μερίδας Παριανών και Αντιπαριωτών, είναι έτοιμη να δώσει νικηφόρα την εκλογική μάχη και στα νησιά μας.

Καλεί τους πρωτοπόρους παριανούς και αντιπαριώτες που μετείχαν στα κινήματα και ιδιαίτερα εκείνους που πήραν μέρος στο μεγαλειώδες κίνημα για την υγεία, να στηρίξουν ενεργά την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνουν γνωστό το πρόγραμμά του σε κάθε σπίτι, τονίζοντας ότι αποτελεί τη μόνη διέξοδο από την ανθρωπιστική κρίση που βασανίζει εκατομμύρια Έλληνες.

Αυτές τις λίγες μέρες που θα διαρκέσει ο εκλογικός αγώνας, θα ακούσουμε πολλά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του από τα γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης που θα κατασκευάσουν αληθοφανή ψέματα για να παραπλανήσουν μερίδα του κόσμου.

Όμως αυτή τη φορά το ψεύδος, η συκοφαντία και η κινδυνολογία δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανένα.

Ο λαός είναι οργισμένος, απαιτεί την τιμωρία των μιζαδόρων και όσων κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, ζητά δικαιοσύνη στα φορολογικά βάρη και κοινωνικό κράτος που θα προστατεύει την υγεία του, τη μόρφωση των παιδιών του, τη διασφάλιση της σύνταξής του και το δικαίωμα στη δουλειά ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων που αποτελούν την ελπίδα του Έθνους μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos