Χαιρετίζουμε τις παριανές και τους παριανούς, τις αντιπαριώτισες και τους αντιπαριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ

26 Ιανουαρίου 2015 21:04

Χαιρετίζουμε τις παριανές και τους παριανούς, τις αντιπαριώτισες και τους αντιπαριώτες που ανταποκρίθηκαν

στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συνέβαλαν στο εκλογικό του δυνάμωμα στα νησιά μας. Η εκλογική μας αύξηση κατά 72% στην Πάρο και 122% στην Αντίπαρο επιβεβαιώνει την θετική τάση επανασυσπείρωσης σε σχέση με το 2012, την ανάκτηση των απωλειών αλλά και την ενίσχυση με νέες ψήφους.

Χαιρετίζουμε ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους, που για πρώτη φορά ψήφισαν ΚΚΕ, εκτιμώντας τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την ανιδιοτέλεια του.

Το ΚΚΕ τοπικά και γενικά δεσμεύεται να δυναμώσει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες του για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα, με τις προτάσεις για την ανακούφιση των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, της νεολαίας.

Θα δυναμώσουμε τις προσπάθειες για την ανασύνταξη του λαϊκού κινήματος, την οικοδόμηση της Λαϊκής Συμμαχίας, για να δικαιωθούν οι ελπίδες και οι προσδοκίες του λαού. Μέσα κι έξω από τη Βουλή, θα δώσουμε μάχες για να αποκαλύπτουμε όσα αντιλαϊκά σχέδια εξυφαίνονται και θα τα αντιπαλέψουμε δυναμικά.

Θα είμαστε μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, οργανωτές και εμπνευστές της πάλης του λαού για την επιβίωση με προοπτική τη συνολική ανατροπή.

Προχωράμε δυναμικά με αισιοδοξία. Καλή δύναμη σε όλους!

Πάρος 26-1-15

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos