Χαιρετίζουμε τους Πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου

27 Ιανουαρίου 2015 17:16

Χαιρετίζουμε τους Πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου, για την υποστήριξη και την υπερψήφιση του Ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στα δυο νησιά μας αλλά και σε ολόκληρες τις Κυκλάδες .

Οι Συμπολίτες μας έδωσαν μια ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που, χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, προσπάθησαν να μειώσουν την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάταια όμως, καθώς οι Πολίτες άντεξαν, τόσο στην εκστρατεία τρόμου και φόβου, όσο και στους εκβιασμούς, και δεν υποχώρησαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτος σε ψήφους σε Πάρο και Αντίπαρο καθώς και σε όλο το Νομό Κυκλάδων και εξέλεξε τρεις από τους τέσσερεις Βουλευτές του Νομού μας.

Η νίκη αυτή δεν είναι μόνο νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι νίκη του Ελληνικού Λαού που κατάφερε, να ανατρέψει τη Μνημονιακή Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, και μετά από αγώνες δεκαετιών, να είναι το πρώτο Αριστερό Κόμμα που κερδίζει τις Εκλογές, και ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Αριστερός Πρωθυπουργός στη Πατρίδα μας.

Η Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της, για την Ανακούφιση και Ανασυγκρότηση της Ελληνικής Κοινωνίας.

Δηλώνουμε ότι όλοι μας θα συνεχίσουμε, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, τους αγώνες μας για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα, για να σταθεί η Ελπίδα που ήρθε στο τόπο μας, για την αποκατάσταση της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Δημοκρατίας.

Για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Πάρου-Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos