των περιφερειακών εκλογών. Η αμηχανία μπροστά στην απουσία πολιτικής πρότασης, αλλά κυρίως μπροστά στην απουσία συγκεκριμένου πολιτικού στίγματος, που παλινδρομεί και χάνεται κάπου ανάμεσα στις... συνιστώσες και στις μεταξύ τους ασύμβατες κομματικές δυνάμεις, που έχουν δώσει το χρίσμα τον κ. Μπενέτο Σπύρου, (άρα είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ομιλεί περί δήθεν ανεξαρτησίας) αιτιολογούν το παραλήρημά του και τον οχετό των ύβρεων και των εκφράσεων επιπέδου πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί. Επιτέλους, η νησιωτική ανατροπή, απέκτησε περιεχόμενο!
Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου της παράταξης “Νησιωτική Ανατροπή” η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” του υποψηφίου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, δηλώνει τα εξής:
Με ένα κατάπτυστο λιβελλογράφημα, η παράταξη που επαγγέλλεται την "ανατροπή" στον τόπο, έδειξε τελικά, με ποιά όπλα κατεβαίνει στην πολιτική μάχη

Parianotypos.gr
Ιστότοπος: http://www.themewinter.comΤελευταία άρθρα από τον/την Parianotypos.gr
- Ραφαήλ από την Άνδρο: Η φωνή μιας υπερπολύτεκνης οικογένειας στις Πανελλαδικές
- Αυστηρό μήνυμα Β. Κικίλια για την ασφάλεια στην ακτοπλοΐα
- Καίγεται η Σμύρνη, σκοτείνιασε ο ουρανός στην Πάτμο - «Βρέχει» στάχτη σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (βίντεο και φωτογραφίες)
- Πάρος: Άρση απαγορευτικού απόπλου το βράδυ, εξαντλημένα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Δευτέρας 30/6
- Γιώργος Λιάγκας: Αποκλεισμένος στην Τήνο που βρέθηκε στο έλεος των ανέμων