Ο Δήμος Πάρου για το νέο αεροδρόμιο

04 Μαρτίου 2015 17:00

Από την πρώτη μέρα που οι Παριανοί Πολίτες μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του Δήμου Πάρου, θεωρώντας ότι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου θα επηρεάσει την οικονομία του νησιού, αναλάβαμε πρωτοβουλίες προς τον σκοπό αυτό.


Στην προσπάθεια αυτή έγιναν συναντήσεις με φορείς και υπηρεσίες, χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος, προκειμένου να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις αφού σαφώς η κατασκευή του αεροδρομίου και η έναρξη λειτουργίας του δεν αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου.

Διαπιστώσαμε ότι κατά το παρελθόν έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις τις οποίες ουδέποτε αναδείξαμε γιατί αποκλειστικός σκοπός μας είναι η έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου με οποιοδήποτε τρόπο.

Δεσμευόμαστε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού ώστε να πετύχουμε την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για το νησί μας.


Σας προσκαλούμε στις 9 Μαρτίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00΄ π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ενημέρωση και προγραμματισμός ενεργειών με στόχο την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου Πάρου».

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι.
Κωβαίος

 

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos