Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

13 Μαρτίου 2015 16:12

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 μ.μ. στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ον: Λήψη απόφασης για πραγματοποίηση λαϊκής συνέλευσης την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στην αίθουσα της Αγροτολέσχης Μάρπησσας.

ΘΕΜΑ 2ον:Λήψη απόφασης για την παλιά Δεξαμενή ΄Υδρευσης Μάρπησσας που βρίσκεται στο περιβάλλοντα χώρου του Κοινοτικού Καταστήματος (έγγραφο Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Περιβάλλοντος αριθ.5499/17.11.2014).

ΘΕΜΑ 3ον:Λήψη απόφασης για την σύμφωνη γνώμη μας στην διαμόρφωση αυλής του Νηπιαγωγείου Δρυού (έγγραφο Τ.Υ. 1834/26-2-2015)

ΘΕΜΑ 4ον:Λήψη απόφασης επί αιτήματος ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΟΥ για την διοργάνωση του αγωνίσματος «ΑΘΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΛΛΑΣ»

ΘΕΜΑ 5ον: Λήψη απόφασης για διαμόρφωση χώρου υποδοχής κάδων απορριμμάτων στην ιδιοκτησία Μαργαρίτας Ανουσάκη στον Δρυό.

ΘΕΜΑ 6ον:Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρείας «ΚAVALLARIS RESORT A.E.» σχετικά με την διάνοιξη και αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων στον χώρο στάθμευσης στο Πίσω Λιβάδι.

Η Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας Δήμου Πάρου

 Άννα Αντωνοπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos