Προβολή της Πάρου στη Βραζιλία - Φιλοξενία και ξενάγηση ομάδας βραζιλιάνων δημοσιογράφων

22 Απριλίου 2015 12:54

Σε συνέχεια της από 10 Οκτωβρίου 2014 ανακοίνωσής του Δήμου Πάρου,

"Ομάδα βραζιλιάνων δημοσιογράφων, με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής, Paulo Panayioti και σε συνεργασία με τον κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, διευθυντή της Glamorous Mediterranean Experience, επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο την Πάρο, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες, εικόνες και υλικό για την πραγματοποίηση ρεπορτάζ τουριστικής προβολής της Πάρου στην Βραζιλία και στην 42η διεθνή έκθεση τουρισμού Expo ABAV.

Κατά την επίσκεψη τους στο νησί οι δημοσιογράφοι συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Ι. Κωβαίο, ο οποίος τους παραχώρησε μια συνέντευξη με θέμα την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, και με τον Αντιδήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Χριστόφορο.", η τουριστική επιτροπή του Δήμου Πάρου ενημερώνει  πως το ρεπορτάζ άρχισε ήδη να προβάλλεται στα Μέσα Ενημέρωσης της Βραζιλίας όπως και στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου.

Σημειώνουμε πως για την συγκεκριμένη δράση ο Δήμος Πάρου δεν δαπάνησε καθόλου χρήματα όλα όσα χρειάστηκαν για την φιλοξενία ήταν χορηγίες ιδιωτών επαγγελματιών.






Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos