Ανακοίνωση - Ευχαριστήρια επιστολή Αντιδημάρχου Πάρου κ. Χριστόφορου

12 Μαϊος 2015 18:33

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά την παραγωγή του ΑΝΤ1 και την Μαρία Μπεκατώρου που επέλεξαν την Πάρο για τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας εκπομπής «Πρωινό Σου Κου» η οποία θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10:00-13:00 και στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους όσοι προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους, και ανταποκρίθηκαν άμεσα και γενναιόδωρα στο αίτημα για παραχώρηση φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των αναγκών του συνεργείου της εκπομπής το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς στο νησί μας.

Η ενεργοποίηση όλων όσοι βοήθησαν αλλά και πολλών άλλων επαγγελματιών, ατόμων και φορέων ήταν η έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος και της αγάπης για τον τόπο μας, και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κοντογιάννης, Διευθυντής Παραγωγής, «το ταξίδι στην Πάρο δεν ήταν απλά ένα ταξίδι βιντεοσκόπησης, αλλά μία ευχάριστη τηλεοπτική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας».

Ευχαριστούμε πολύ!

Ο Αντιδήμαρχος Πάρου
Χρήστος Χριστόφορος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos