Διαμαρτυρία εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου - Αντιπάρου

26 Ιουνίου 2015 16:26

Πληροφορηθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της συνεδρίασης που θα γίνει την Παρασκευή στις 26/6/2015.


Για άλλη μια φορά η έκπληξή μας είναι μεγάλη, γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στην Ημερήσια Διάταξη θέμα το οποίο έχουμε καταθέσει από 2/4/2015 υπόψη του Προέδρου κ. Σαραντινού Χριστόδουλου με περίπου 60 υπογραφές εργαζομένων και με το οποίο ζητάμε να ψηφιστεί ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
Μάλιστα, πρέπει να σημειώσουμε ότι στο τελευταίο Συμβούλιο που έγινε στις 8/6/2015, όταν και εθίγει το θέμα της καθυστέρησης της συζήτησης από την μείζονα αντιπολίτευση και συγκεκριμένα από τον κ. Βλαχογιάννη, η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι θα μπει στο επόμενο ΔΣ δηλαδή αυτό της 26/6/2015.
Παρά τη δέσμευση του Δήμαρχου ούτε στην τωρινή πρόσκληση υπάρχει το θέμα μας. Ύστερα απ' αυτό και παρά την εκ νέου προφορική διαβεβαίωση του Προέδρου ότι το θέμα μας θα μπει στο αμέσως επόμενο συμβούλιο μετά απ' αυτό της 7/7/2015, θα θέλαμε να καταθέσουμε ακόμα ετούτο. Στο άρθρο 5 παρ. 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου προβλέπεται ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο έρχεται θέμα για συζήτηση, όταν έχει την υπογραφή τουλάχιστον 25 πολιτών της Πάρου. Το ψήφισμά μας έχει περίπου 60 υπογραφές και για κάποιον ανεξήγητο λόγο εδώ και τρεις μήνες και παρά τα αλλεπάλληλα Δημοτικά Συμβούλια δεν έρχεται για συζήτηση. Εκτός αν ο Δήμαρχος θεωρεί ότι ως εργαζόμενοι δεν έχουμε το δικαίωμα να είμαστε και πολίτες αυτού του τόπου.

Από το ΔΣ του Σ.Ε.ΟΤΑ.Π.Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos