Συντήρηση και εξωραϊσμός σχολικών κτιρίων

31 Αυγούστου 2015 17:26

test1

test2

test2

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα και την μειωμένη χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση, ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της Εκπαίδευσης, έχει προβεί στην συντήρηση και στον εξωραϊσμό των σχολικών κτηρίων ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι εργασίες, μεταξύ άλλων, αφορούν κυρίως τον καθαρισμό, τον ελαιοχρωματισμό και την γενική συντήρηση των σχολικών κτιρίων.
Γιατί το σχολικό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο στην Εκπαίδευση.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να στείλω τις θερμότερες ευχές μου και τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του νησιού μας.
Αγαπητοί φίλοι, μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Οι κόποι και οι αγώνες σας όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν χαμένοι και σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να κοιτάξετε με αισιοδοξία το μέλλον γιατί τώρα ξεκινούν όλα. Κι αν χάθηκε μια ευκαιρία, λίγο πιο κάτω, μια άλλη θα εμφανιστεί, γιατί όλα στη ζωή γίνονται για ένα σκοπό.
Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά κυρίως ως γονιός, αισθάνομαι περήφανος για αυτήν σας την επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας και να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διασφάλιση των καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos