Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

16 Οκτωβρίου 2015 13:07

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 21/10/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και
λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Καθορισμός τέλους καθαριότητας & φωτισμού έτους 2016 του Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 2ο: Προγραμματική σύμβαση παροχής υπηρεσιών καθαριότητας, ευπρεπισμού και μεταφοράς απορριμμάτων της λιμενικής ζώνης καθώς και συντήρηση ηλεκτροφωτισμού λιμανιών Πάρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. για την κατασκευή, λειτουργία & επανένταξη του έργου Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Διαχειριστικής Ενότητας των Νήσων Πάρου – Αντιπάρου στην περιοχή «Αγ. Χαράλαμπος – Ανερατζιά» Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση αποφάσεων Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση μέρους του Αγροκηπίου της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου του Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας ίδρυσης & λειτουργίας «Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης γεύματος (για περαστικούς πελάτες) εντός του Κρατικού Αερολιμένα Πάρου» στην Αλυκή της Δ.Κ. Αγκαιριάς του Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 7ο: Συναινετική λύση μίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου (Δημοτικό Ακίνητο Λιμάνι Παροικίας) και ορισμός επιτροπής παραλαβής του ακινήτου.

ΘΕΜΑ 8ο: Τροποποίηση της απόφασης 54/2015 όσον αφορά τη συγκρότηση της Επιτροπής Δημοπρασιών.

ΘΕΜΑ 9ο: Μετάθεση χρόνου παράδοσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα και εστιών ποδοσφαίρου για την διαμόρφωση γηπέδου Μάρπησσας» στη Δ.Κ. Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας τομής Δημοτικής Οδού για σύνδεση με το Δίκτυο Αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ (Αίτημα των κ.κ. Ρούσση Εμμανουήλ & Μιχαήλ).

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας διάνοιξης χάνδακος στον ασφαλτοστρωμένο Δημοτικό Δρόμο Νάουσας – Καμαρών της Δ.Κ. Νάουσας (Αίτημα κ. Χρήστου Τσουνάκη).

ΘΕΜΑ 12ο: Πρόταση ανάληψης υποχρέωσης διάθεσης πίστωσης & απόδοσης στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

ΘΕΜΑ 13ο: Αποδοχή προσφοράς γλυπτού του κ. Άλκη Γκίνη και πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τοποθέτησή του.

ΘΕΜΑ 14ο: Λήψη απόφασης για την προμήθεια δάφνινων στεφανιών για κατάθεση στην εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για την προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στη Δ.Κ. Αρχιλόχου του Δήμου Πάρου & ορισμός της επιτροπής καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων.

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos