Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

06 Νοεμβρίου 2015 14:11

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Καλείστε την 11η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

 

Θέμα 1ο Έγκριση αποδέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Πάρου οικ. έτους 2015.

Θέμα 2ο Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων, δέσμευσης και ψήφισης διάθεσης πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου οικονομικού έτους 2015 (Π.Δ. 113/2010 και αρ. 72 του Ν. 3852/2010).

Θέμα 3ο Τριμηνιαία έκθεση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου Γ΄ τριμήνου οικ. έτους 2015.

Θέμα 4ο Λήψη απόφασης για το ύψος και τον τρόπο είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση υπαίθριου εμπορίου.

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικού ανοικτής δημοπρασίας επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Πλακοστρώσεις Δήμου Πάρου».

Θέμα 6ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Σεπτεμβρίου 2015 στην εταιρεία «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ Τ.Ε.Α.Ε.» για την εργασία * παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου*.

Θέμα 7ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Οκτωβρίου 2015 στην εταιρεία «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ Τ.Ε.Α.Ε.» για την εργασία * παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου*.

Θέμα 8ο Επιλογή εργοληπτικής επιχείρησης για την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση Τσιμεντοστρωμένων Δρόμων 2015».

Θέμα 9ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για άσκηση αγωγής κατά Ιωάννη Τσοπάνη, για παράβαση των όρων παραχώρησης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Νάουσας.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos