Πρόσληψη παιδιάτρου και κοινωνικής λειτουργού στον Δήμο Πάρου

20 Φεβρουαρίου 2016 13:19

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Πάρου, με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου της Παιδιάτρου κ. Ευαγγελίας Αλιφιέρη και της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ελευθερίας Κυδωνιέως, για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος. Και οι δύο προσλήψεις έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.

Η παιδίατρος θα εξυπηρετεί τους παιδικούς σταθμούς που υπόκεινται στη δικαιοδοσία του ΝΠΔΔ-ΚΠΠΑ Πάρου, ενώ η κοινωνική λειτουργός θα εξυπηρετεί όλες τις ηλικιακές και κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας. Οι συγκεκριμένες προσλήψεις έρχονται να καλύψουν κενά ετών και ειδικά της κοινωνικής λειτουργού, η οποία θα ενισχύσει τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πάρου.

Με κίνητρο το όνειρο για έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις στην υγεία και στην περίθαλψη όλων των κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Πάρου μέσα και από το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης προσφέρει ένα σημαντικό στήριγμα στους πολίτες του, ενισχύοντας τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς.

Γιατί η Υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό.

Ο Δήμαρχος Πάρου                  Ο Πρόεδρος ΚΠΠΑ

Μάρκος Ι. Κωβαιος                   Λεοντής Μικές

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos