Περίληψη διακήρυξης δηµοπρασίας ακινήτου στο Λιµάνι Παροικία

29 Φεβρουαρίου 2016 19:30

Ο ∆ήµαρχος Πάρου προκηρύσσει: δηµόσια πλειοδοτική δηµοπρασία για εξαετή εκµίσθωση δηµοτικού ακινήτου στο Λιµάνι Παροικίας της ∆ηµοτικής Κοινότητας Πάρου.


Σαν πρώτη προσφορά για το µηνιαίο µίσθωµα ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα έξι ευρώ και τριάντα ένα λεπτά (2.956,31 €) πλέον του αναλογούντος χαρτοσήµου.
Η δηµοπρασία θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό κατάστηµα στην Παροικία Πάρου την 15η Μαρτίου 2016 ηµέρα Τρίτη και από ώρα 10η έως 11η πρωινή.

Εάν η δηµοπρασία δεν φέρει αποτέλεσµα θα επαναληφθεί οίκοθεν από τον ∆ήµαρχο, την 21η Μαρτίου 2016 ήµερα ∆ευτέρα στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί µε φροντίδα του ∆ηµάρχου τουλάχιστον δέκα ηµέρες πριν τη διενέργεια της δηµοπρασίας µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής: στον Πίνακα ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος στην Παροικία, στο δηµοσιότερο µέρος της έδρας του ∆ήµου και στον Πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων των ∆ηµοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του ∆ήµου Πάρου.
Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων Πληροφορίες για τη δηµοπρασία και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από τον αρµόδιο υπάλληλο του ∆ήµου Πάρου, κ. ∆ηµήτριο Αντωνόπουλο στο τηλέφωνο: 2284360123 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Ο ∆ήµαρχος Πάρου Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos