Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

04 Μαρτίου 2016 16:43

Καλείσθε την 8η Μαρτίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση ανάληψης πολυετών υποχρεώσεων και δέσμευση των αντίστοιχων εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου, κατά το μέρος που αφορά στις δαπάνες που θα πραγματοποιηθούν εντός του οικονομικού έτους 2016.

Θέμα 2ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2016 Δήμου Πάρου και μεταφορά χρηματικού υπολοίπου έτους 2015.

Θέμα 3ο Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμών για την εκτέλεση έργων του Δήμου Πάρου μέχρι του ορίου της δεύτερης τάξης του Μ.Ε.Ε.Π.

Θέμα 4ο Καθορισμός όρων δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης δημοτικού ακινήτου
στην πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Κώστου Δήμου Πάρου, ως κατάστημα υγειονομικού
ενδιαφέροντος.

Θέμα 5ο Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης για παράσταση του δικηγόρου του Δήμου Πάρου
κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, στο Συμβούλιο Επικρατείας για συζήτηση παρέμβασης των δικηγόρων Πάρου σε αίτηση ακύρωσης του «Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου» κατά της υπ.αρ.ΥΠΟΙΚ 0010707εξ2015/29-09-2015 Κοινής Απόφασης των υπουργών εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης – οικονομικών περί σταδιακής κατάργησης των μειώσεων των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ΦΕΚ Β 2115/2015).

Θέμα 6ο Λήψη απόφασης περί απαλλαγής ακινήτων από δημοτικά τέλη όταν αυτά δεν ηλεκτροδοτούνται, λόγω μη χρήσης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos