Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

16 Μαϊος 2016 15:58

Καλείσθε την 20η Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση ανάληψης πολυετών υποχρεώσεων και δέσμευση των αντίστοιχων εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου, κατά το μέρος που αφορά στις δαπάνες που θα πραγματοποιηθούν εντός του οικονομικού έτους 2016.

Θέμα 2ο Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων και δέσμευση των αντίστοιχων εγγεγραμμένων Πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Καθορισμός όρων ανοικτού διαγωνισμού επιλογής αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συντηρήσεις σχολείων».

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικού δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας εύρεσης και μίσθωσης ακινήτου προς χρήση στάθμευσης οχημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικών και κατακύρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση και λειτουργία Χ.Υ.Τ.Α. Πάρου-Αντιπάρου».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos