Επίσκεψη ομάδας Ελβετών δημοσιογράφων στην Πάρο

20 Μαϊος 2016 20:00

Με την επίσκεψη δημοσιογραφικής αποστολής από την Ελβετία άνοιξε την Τρίτη 17 Απριλίου 2016 ο κύκλος των press trips για τη φετινή χρονιά στον Δήμο Πάρου.


Το δημοσιογραφικό ταξίδι διοργανώθηκε από το γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία «Aegean Airlines» Ελβετίας. Την αποστολή αποτελούσαν πέντε δημοσιογράφοι, τους οποίους συνόδευαν εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας «Aegean Airlines» και η κ. Μαίρη Λεμονή, στέλεχος του γραφείου ΕΟΤ Βιέννης.
Στο ταξίδι εξερεύνησης της Πάρου οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα, να γνωρίσουν τις ομορφιές, την παράδοση και την φιλοξενία του νησιού και να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, η οποία ήταν υπεύθυνη για την φιλοξενία και ξενάγηση της δημοσιογραφικής αποστολής, ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο «Kalypso Hotel» για την φιλοξενία τους, τα εστιατόρια «Μελτέμι» και «coffee time» για την προσφορά γευμάτων και την κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη για την συνοδεία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos