Ανακοίνωση Δήμου Πάρου: Επίτευξη έκπτωσης της τάξης του 20% επί των συνολικών τιμών...

23 Μαϊος 2016 10:56

Μετά τον προσδιορισμό των τιμών για τις παραχωρήσεις απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας για τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών, τραπεζοκαθισμάτων και θαλασσίων μέσων αναψυχής και καντινών από την Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για το ύψος αυτών ζητώντας να ληφθούν υπόψη οι οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζητείται να επιβληθούν τέτοιου είδους αυξήσεις και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές στην τουριστική κίνηση του νησιού.


Το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας ήταν η επίτευξη έκπτωσης της τάξης του 20% επί των συνολικών τιμών που προσδιορίστηκαν αναφορικά με τα θαλάσσια μέσα αναψυχής και τις καντίνες.

Οι τιμές αυτές έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για το Δήμο και θα πρέπει να ενσωματωθούν στο μισθωτήριο συμβόλαιο διαφορετικά αυτό θα πλήξει τους εν δυνάμει μισθωτές δημιουργώντας καθυστερήσεις στη σύναψη των οριστικών μισθωτηρίων συμβολαίων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos