Ταξίδι γνωριμίας 9 Καναδών τουριστικών πρακτόρων και ενός δημοσιογράφου στην Πάρο

31 Μαϊος 2016 10:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του ταξίδιου γνωριμίας και εξοικείωσης (fam trip) για εννέα Καναδούς τουριστικούς πράκτορες και έναν δημοσιογράφο από την Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το δίκτυο "Vacances Preference" με έδρα το Μόντρεαλ.

Η επαφή με τους Καναδούς Tour Operators πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού BIT 2016, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μιλάνο.

To Fam Trip διήρκησε 3 ημέρες, από 27 έως 29 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες γνώρισαν τις ομορφιές της Πάρου, περιηγήθηκαν στα σοκάκια των παραδοσιακών οικισμών, δοκίμασαν την τοπική κουζίνα, θαύμασαν την σπουδαία και μακραίωνη ιστορία του νησιού και εντυπωσιάστηκαν από την ζεστή φιλοξενία των κατοίκων.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας περιελάμβανε επίσης μια επιχειρηματική συνάντηση (B2B) με τους τοπικούς επιχειρηματίες τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos