Στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου φιλοξενήθηκε μία σημαντική αθλητική διοργάνωση

04 Ιουλίου 2016 13:54

Στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου φιλοξενήθηκε μία σημαντική αθλητική διοργάνωση Eugenios Gerards Soccer Camp, σεμινάριο ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά.


Η προπονητική ομάδα του Eugenios Gerards Soccer Camp, με επικεφαλής τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, τους Κώστα Μπατσινίλα, Ανδρέα Λαγονικάκη, Μανώλη Παπαδάκη και άλλους εξειδικευμένους προπονητές για μικρές ηλικίες, επισκέφθηκαν στις 01-07-2016 το Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο στο Δημαρχείο για να τον ευχαριστήσουν τόσο για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Πάρου, όσο και για την γενικότερη φιλοξενία στο νησί.
Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι ο Δήμος στηρίζει τον αθλητισμό, τους συνεχάρη για την προσφορά τους στον αθλητισμό ειδικότερα στις μικρές ηλικίες που τίθενται οι βάσεις και εξέφρασε την ευχή να υπάρξει συνέχεια της πολύτιμης δουλειάς τους στο νησί και να συνδράμουν στη γενικότερη πρόοδο των νέων παιδιών της Πάρου και των Κυκλάδων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos