Διήμερο Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων

24 Σεπτεμβρίου 2016 12:51

Σας ενημερώνουμε ότι στο Δήμο Πάρου στις 20 και 21/9/2016 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ως Αντιδημάρχου, διήμερο Ειδικό Επιμορφωτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Εργαζομένων με θέμα « Νέο θεσμικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων – Ν. 4412/2016».


Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε από τον κ. Αθανάσιο Παζαρλόγλου ο οποίος είναι οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας στο Δήμο Ωραιοκάστρου με τεράστια εκπαιδευτική εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.
Η διημερίδα στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν σ’ αυτή 42 εργαζόμενοι και στελέχη από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τα εποπτευόμενα Νομικά Πρόσωπα, το Δήμο της Αντιπάρου (4 άτομα, 3 εργαζόμενοι και ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Φαρούπος) και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου (3 άτομα).
Κλείνοντας, δεσμεύομαι ως Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για το προσωπικό ότι πάντα θα φροντίζω για την εκπαίδευση των εργαζομένων ώστε οι υπηρεσίες μας προς τους πολίτες να είναι οι καλύτερες.

Ο Αντιδήμαρχος Πάρου

Εμμανουήλ Μαλαματένιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos