Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου κ. Άγγελου Πατέλη

07 Οκτωβρίου 2016 18:56

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που δημοσίευσε προ ολίγων ημερών, το psts.gr.

Ο κ. Άγγελος Πατέλης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της πλειοψηφίας, έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του μέσω επιστολής στην οποία διατυπώνει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν.

Η επιστολή που αναγνώσθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι η εξής:


Κύριε πρόεδρε

Χάριν τυπικών λόγων, σας καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης μου από τη δημοτική παράταξη «ΠΑΡΟΣ τώρα στην πράξη», αφού στην πραγματικότητα επρόκειτο για σχέση εκλογικής συνεργασίας και όχι ένταξης μου σ’ αυτήν.
Το ανέφερα άλλωστε ευκρινέστατα, στη δήλωση υποψηφιότητας που δημοσιοποίησα στο διάστημα πριν από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Ο συγκερασμός αρκετά διαφορετικών πολιτικών θέσεων, σε καμία περίπτωση δεν σήμαινε ότι απουσίαζαν οι «κόκκινες» γραμμές.

Λόγοι που δεν θα αναφέρω την παρούσα στιγμή, δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας περαιτέρω, παρά τις αρχικά θετικές προθέσεις μου, με γνώμονα το όφελος του τόπου και του συνόλου, αλλά όχι μονάδων, όπως μέχρι πρόσφατα συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει.

Η αυτόνομη πορεία που ακολούθησα, δεν με απέτρεψε από του να παράσχω στήριξη στη Δημοτική Αρχή, εκεί που έκρινα ότι έπρεπε να το πράξω. Τρεις τουλάχιστον πολύ χαρακτηριστικές περιπτώσεις μπορώ να επικαλεστώ προς επιβεβαίωση του ισχυρισμού μου.

Στο εξής, από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου με την ίδια σταθερότητα και συνέπεια θέσεων, πάνω στη βάση των ίδιων Αρχών που πορεύτηκα μέχρι σήμερα και τις οποίες για κανένα λόγο δεν προτίθεμαι να απεμπολήσω.

Άγγελος Πατέλης
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos