Εκδήλωση- εσπερίδα Πολίτες και περιβάλλον: Ο ρόλος των πολιτών στην προστασία των νησιωτικών υγροτόπων

25 Ιανουαρίου 2017 13:44

Ο Δήμος Πάρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάρου “Αρχίλοχος” και το WWF Ελλάς διοργανώνουν εκδήλωση – εσπερίδα με θέμα: «Πολίτες και περιβάλλον: Ο ρόλος των πολιτών στην προστασία των νησιωτικών υγροτόπων», τo Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Π.Σ. Πάρου “Αρχίλοχος” (Παροικία), στις 06.30 μμ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένας πρακτικός οδηγός για τον πολίτη με τίτλο «Οι υγρότοποι στο νησί μου: πώς μπορώ να αναγνωρίσω τα προβλήματα και να βοηθήσω στην προστασία τους;».

Την εκδήλωση θα ανοίξουν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Π.Σ. Αρχίλοχος” κ. Γιώργος Γεμελιάρης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Καλούστ Παραγκαμιάν, επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος του WWF Ελλάς για τους νησιωτικούς υγρότοπους. Θα ακολουθήσει συζήτηση-εργαστήριο με σκοπό την εκπαίδευση των πολιτών στην αναγνώριση και τεκμηρίωση περιπτώσεων υποβάθμισης των υγροτόπων. Ο οδηγός θα διανεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos