Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Πάρου

24 Φεβρουαρίου 2017 17:50

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο:Υποβολή αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, για την κάλυψη των αναγκών της Επιχείρησης.
Θέμα2ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για τον «Καθαρισμό δικτύου αποχέτευσης και λοιπές εργασίες αποχετευτικού δικτύου Ν. Πάρου».
Θέμα3ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάρου για την υλοποίηση του έργου «Κατασκευή συνοδών έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικιάς».
Θέμα4ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Πάρου για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου ύδρευσης Παροικιάς από δεξαμενή Αγ. Υπακοής εώς δεξαμενή Αγ. Αναργύρων».
Θέμα5ο: Ανανέωση μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας κ.κ. Χανιώτη Παναγιώτη και Αγγελικής.
Θέμα 6ο: Ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας κ. Σαρρή Ιωάννη.
Θέμα 7ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης και συμμετοχής εργαζομένου σε σεμινάριο στην Αθήνα.
Θέμα 8ο: Έγκριση εξόδων φιλοξενίας καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης.
Θέμα 9ο: Αιτήσεις συνδρομητών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ρούσσος Βατίστας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos