Ανακοίνωση ΚΚΕ¨Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου

01 Μαρτίου 2017 16:37

Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση του Κόμματος μας σχετικά με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά μας. Παρά την ύπαρξη τίτλου στο αρχείο «ΚΚΕ 27-2-17 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ» , του λογότυπου του Κόμματος στο κείμενο, παρά την υπογραφή του από την Κομματική Οργάνωση Πάρου, ηλεκτρονικό μέσο του νησιού μας, δημοσίευσε αυτήν την ανακοίνωση αντικαθιστώντας το λογότυπο του ΚΚΕ με αυτό της Λαϊκής Συσπείρωσης και απέδωσε σε αυτή την ανακοίνωση. Ο στόχος της «επιχειρούμενης σύγχυσης» προφανής, αφού κάποιοι φαίνεται «πονάνε πολύ» από τη θερμή υποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ για το θέμα των ανεμογεννητριών.


Εμείς φυσικά ποτέ δεν αποκρύψαμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η παράταξη που στηρίζει στη τοπική διοίκηση το ΚΚΕ. Ξέρουν πολύ καλά όμως ότι και στο ψηφοδέλτιο της μετείχαν άνθρωποι που δεν είναι μέλη του ΚΚΕ, και οι ψηφοφόροι της αλλά πολύ περισσότερο όλος αυτός ο κόσμος που ενστερνίζεται τις θέσεις της δεν είναι οπαδοί, μέλη ή ψηφοφόροι του ΚΚΕ.

Άλλοι λοιπόν και όχι εμείς, είναι αυτοί που προσπαθούν να παραπλανήσουν το λαό κρύβοντας τη πολιτική τους ταυτότητα και τις απόψεις τους πίσω από προσχήματα. Τι άλλο εκτός από προβοκατόρικη μπορεί να είναι η ενέργεια τους;
H πράξη τους να είναι σίγουροι όμως, ότι δεν καταδικάζεται μόνο από εμάς.

Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου Πάρος 1-3-17

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos