Βατίστας Ρούσσος: Εξελέγη Πρόεδρος… παραιτείται από Πρόεδρος;

05 Μαρτίου 2017 18:32

Το πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, ειδική συνεδρίαση για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Η συνεδρίαση αυτή, προβλέπεται από την Καλλικρατική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, κατά τη λήξη του χρονικού ημίσεως της δημοτικής θητείας, λαμβάνει χώρα συζήτηση και εκλογή νέων προσώπων για τις παραπάνω δημοτικές θέσεις.

Στη συνεδρίαση της Κυριακής, παραβρέθηκαν είκοσι δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία μετά από τρεις μυστικές διαδικασίες ψηφοφορίας, εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Βατίστα Ρούσσο, ως Αντιπρόεδρο την κα. Άννα Κάγκανη και ως Γραμματέα τον κ. Αθανάσιο Μαρινόπουλο.

Το psts.gr, επικοινώνησε με τον νέο Πρόεδρο κ. Β. Ρούσσο, καταγράφοντας τις πρώτες δηλώσεις του, μετά την προ ολίγων ωρών εκλογή του. Ακούστε σε ηχητικό βίντεο τις δηλώσεις του κ. Ρούσσου.

Γρίφος ωστόσο παραμένει το εάν ο κ. Ρούσσος αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην προεδρία του Δ.Σ. θα παραμείνει και Πρόεδρος στην ΔΕΥΑΠ, θέση την οποία κατείχε έως σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Ρούσσος στο psts.gr, ο ίδιος προτίθεται να παραιτηθεί από την προεδρία της ΔΕΥΑΠ καθώς η ανάληψη των νέων του καθηκόντων απαιτεί επιβαρυμένες ευθύνες τις οποίες οφείλει να διεκπεραιώνει απερίσπαστος από άλλα καθήκοντα.
Επομένως, κατά δήλωσή του, σκοπεύει να αποχωρήσει από την προεδρία της ΔΕΥΑΠ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις μεταξύ του Δημάρχου Πάρου και των εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Πάρου, κατά τις οποίες οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την δυσφορία τους σε μια ενδεχόμενη παραίτηση του κ. Β. Ρούσσου.

Καλή αρχή λοιπόν, για τον κ. Ρούσσο στα νέα του καθήκοντα στο Δήμο Πάρου, όσο για την ηγεσία της ΔΕΥΑΠ, ενδέχεται να αλλάξει χέρια...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos