Συνεδρίαση Δ,Σ ΔΕΥΑ Πάρου

13 Μαρτίου 2017 16:26

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 και ώρα 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Αποδοχή παραίτησης κ. Γενικού Διευθυντή.
Θέμα2ο: Έκδοση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή.
Θέμα3ο: Λήψη απόφασης σχετικά με υπόθεση εργαζομένου της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα4ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Θέμα5ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Καλαμαύκας έως δεξαμενή Συρίγου» με αυτεπιστασία.
Θέμα 6ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Επέκταση δικτύου πλησίον δεξαμενής Καμπί» με αυτεπιστασία.
Θέμα 7ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου περιφερειακού Παροικιάς από Μίνι-Μάρκετ Χαρίκλεια έως διαμερίσματα Μαρινάκη» με αυτεπιστασία.
Θέμα 8ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου Λευκών από μεγάλη δεξαμενή έως δεξαμενή πυρόσβεσης» με αυτεπιστασία.
Θέμα 9ο: Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου Λευκών από δεξαμενή μεγάλη έως πέτρινη» με αυτεπιστασία.
Θέμα10ο : Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου Νάουσας από S/M Σπυριδούλα προς Αγ. Αναργύρους» με αυτεπιστασία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ρούσσος Βατίστας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos