«Δράσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου σχετικά με την παιδεία»

16 Μαρτίου 2017 18:32

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πιστή στην υπόσχεσή της να είναι κοντά αλλά και μέσα στην κοινωνία ξεκίνησε μια σειρά δράσεων που στόχο είχαν και έχουν την καλύτερη λειτουργία των σχολείων μας προκειμένου να αναβαθμιστεί το αγαθό που λέγεται παιδεία. Γι’αυτό το λόγο μερίμνησε μέσω χορηγιών να εξοπλιστούν κάποια από τα σχολεία μας.


Όλο αυτό το εγχείρημά δε θα είχε τελεσφορήσει αν δεν είχαμε την αμέριστη βοήθεια από κάποιους ανθρώπους που φρόντισαν να βρουν χορηγούς προκειμένου να συντελεστούν οι δράσεις μας.

Πιο συγκεκριμένα εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους:

1) Γιώργο Χριστόπουλο, πολιτευτή του Νομού μας που χάρη στην πολύτιμη διαμεσολάβησή του στον εφοπλιστή Αθανάσιο. Μαρτίνο πρόκειται άμεσα να εξοπλιστούν κάποια από τα σχολεία μας, το ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ με δύο κλιματιστικά, 24αρια, στις αίθουσες, όπου διενεργούνται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, και το Γυμνάσιο Αντιπάρου, με εξοπλισμό του Εργαστήριου Πληροφορικής (με προμήθεια 10 κεντρικών μονάδων καθώς με 4 οθόνες).

2) Φίλιππο Φόρτωμα, Σύμβουλο Νομοθετικού και Κοινοβουλευτικού έργου του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη που χάρη στην ιδέα και διαμεσολάβησή του σε εκδοτικούς οίκους εστάλησαν βιβλία (λογοτεχνικά και βοηθήματα) για τα σχολεία μας (Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου και ΓΕ.Λ. Πάρου) προκειμένου να εμπλουτιστούν οι σχολικές Βιβλιοθήκες.
και
3) Γιώργο Βακόνδιο, πολιτευτή του Νομού μας που χάρη στη διαμεσολάβησή του σε επιχειρηματίες εξοπλίστηκαν τα σχολεία της Αντιπάρου (Γυμνάσιο και Δημοτικό) με δύο υπολογιστές (που συνοδεύονταν από flat οθόνες 20 ιντσών και πληκτρολόγια DELL).

«Ευχαριστήριο»

Αξιότιμε κύριε Μαρτίνο,

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου, και εγώ προσωπικά, σας ευχαριστούμε θερμά γιατί ανταποκριθήκατε με τόση προθυμία και τόση γενναιοδωρία στο αίτημά μας να εξοπλιστούν τα σχολεία μας, το μέν ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ με δύο κλιματιστικά, 24αρια, στις αίθουσες, όπου διενεργούνται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, το δε Γυμνάσιο Αντιπάρου, με εξοπλισμό του Εργαστήριου Πληροφορικής (με προμήθεια 10 κεντρικών μονάδων καθώς και 4 οθονών).
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η προσφορά σας αποκτά μια ιδιαίτερη αξία που όση ευγνωμοσύνη και να εκφράσουμε είναι πολύ ελάχιστη μπροστά σε μια τόσο ευγενική χειρονομία, όπως η δική σας.

Με εκτίμηση
Η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos