Ποδαρικό για το νέο Πρόεδρο του Δ.Σ. Δήμου Πάρου με ψήφισμα κατά των ανεμογεννητριών…(Βίντεο)

21 Μαρτίου 2017 23:32


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαρτίου, εκδόθηκε από το σώμα παμψηφεί, ψήφισμα εναντίον της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο νησί της Πάρου. Υπενθυμίζουμε ότι το απόλυτα ομόφωνο ψήφισμα, εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου Καμαρών ενόψει της εκδίκασης της προσφυγής του Συλλόγου στο Συμβούλιο της Επικρατείας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.


Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Βατίστας Ρούσσος στην πρώτη του αυτή συνεδρίαση μετά την εκλογή του, ανέγνωσε το ψήφισμα, ενώ σύντομη τοποθέτηση επί του θέματος έκανε και ο κ. Σκαραμαγκάς. 

Στη συνεδρίαση μετείχε ως δημοτικός σύμβουλος ο κ. Σ. Καστρουνής λαμβάνοντας τη θέση του κ. Α. Κόγκα, σύμφωνα με την εκ περιτροπής ανάληψη θέσεων που ισχύει στην δημοτική παράταξη της ΚΕΠΟΣΑ. Παρακολουθήστε στο βίντεο αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις και τη διαδικασία του ψηφίσματος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos