Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

12 Απριλίου 2017 14:48

Καλείσθε την 20η Απριλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Τέταρτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017

Θέμα 2ο Έγκριση πρακτικών και κατακύρωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: « Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Πάρου, προκειμένου να πιστοποιηθούν σε εφαρμογή της υπ’αρ.18239/05-05-2014 απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών»

Θέμα 3ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017

Θέμα 4ο Προκήρυξη δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην Τοπική Κοινότητα Λευκών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου .

Θέμα 5ο Προκήρυξη δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου .

Θέμα 6ο Προκήρυξη δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου .

Θέμα 7ο Προκήρυξη δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτων ως χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου .

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos