Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου

14 Ιουλίου 2017 14:29

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 18/07/2017 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση έγκρισης 1ου τακτοποιητικού και τελικού Α.Π.Ε. του έργου
«Ασφαλτόστρωση τμήματος παραλιακής οδού Χ.Ζ.Λ. Πάρου από Ανεμόμυλο έως
Καρνάγιο».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και Δήμου Πάρου για την ανάθεση, κατασκευή και λειτουργία του έργου "Έργα αποκατάστασης (βελτίωσης) της θωράκισης του υφιστάμενου προσήνεμου μόλου του Αλιευτικού Καταφυγίου Πίσω Λιβαδιού", με την οποία ο Δήμου Πάρου αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του φορέα υλοποίησης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου την αρμοδιότητα του φορέα λειτουργίας του έργου, στο πλαίσιο της σχετικής πρότασης που θα καταθέσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 (πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με αρ. πρωτ. 66105 - 13/06/2017).

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και Δήμου Πάρου για την ανάθεση, κατασκευή και λειτουργία του έργου "Ανάπλαση χερσαίου χώρου του Αλιευτικού Καταφυγίου Αμπελά Ν. Πάρου και ενίσχυση του λιμενοβραχίονα με φυσικούς ογκόλιθους ", με την οποία ο Δήμου Πάρου αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του φορέα υλοποίησης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου την αρμοδιότητα του φορέα λειτουργίας του έργου, στο πλαίσιο της σχετικής πρότασης που θα καταθέσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 (πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με αρ. πρωτ. 66105 - 13/06/2017).

ΘΕΜΑ 4ο : Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου και Δήμου Πάρου για την ανάθεση, κατασκευή και λειτουργία του έργου "Επέκταση προσήνεμου μόλου στο Αλιευτικό Καταφύγιο Νάουσας Πάρου ", με την οποία ο Δήμου Πάρου αναλαμβάνει την αρμοδιότητα του φορέα υλοποίησης και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου την αρμοδιότητα του φορέα λειτουργίας του έργου, στο πλαίσιο της σχετικής πρότασης που θα καταθέσει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 (πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με αρ. πρωτ. 66105 - 13/06/2017).

ΘΕΜΑ 5ο : Αιτήματα πολιτών

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου
Πάρου - Αντιπάρου

Καραχάλιος Σταύρος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos