Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πάρου προς τους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων

25 Αυγούστου 2017 15:00

Αγαπητά μου παιδιά

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα να σας συγχαρώ με όλη μου την καρδιά για την επιτυχή, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, είσοδό σας στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγονται πλέον μπροστά σας νέοι ορίζοντες. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρό σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

Ο τόπος και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές σας συμβάλλοντας στην επιτυχία σας.

Επίσης θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, για τα οποία η έκβαση της φετινής μάχης των εξετάσεων, δεν είχε το αποτέλεσμα που ποθούσαν. Δεν πρέπει να απογοητεύεστε. Δεν τα καταφέρατε σε μια δοκιμασία, αλλά η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με περισσότερο κόπο και συστηματικότερη προσπάθεια. Στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες.

Οι σημαντικές επιτυχίες των παιδιών μας αποδεικνύουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλα της τα επίπεδα και μας γεμίζει όλους με περηφάνια και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά, καλή επιτυχία, σ’ αυτό το νέο και σημαντικό ξεκίνημα της ζωής σας και καλή πρόοδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos