Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

31 Αυγούστου 2017 13:33

Καλείσθε την 04η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 2ο Έγκριση της πραγματοποίησης πολυετούς δαπάνης και διάθεσης ισόποσης πιστώσεως σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικού Νο2 και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού για τη δημόσια σύμβαση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικού Νο 1 του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια αργού υλικού (3 ΑΛΦΑ) για συντηρήσεις δρόμων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 5ο ΄Εγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου 2017 στον « Τσούπρο Δαυίδ-Χαρίλαο του Νικολάου» για την εργασία :ʺ Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου ʺ

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos