Απαξίωση των θεσμών του Δήμου Πάρου oι επανειλημμένες αναβολές; Τι συμβαίνει τελικά;

11 Σεπτεμβρίου 2017 18:37

Ερωτηματικά εγείρουν οι επανειλημμένες αναβολές συνεδριάσεων θεσμικών οργάνων του Δήμου Πάρου λόγω μη απαρτίας των μελών που τα συγκροτούν.

Και όπως είναι φυσικό, τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι εύλογα καθώς τα κρούσματα αναβολών τελευταία είναι απανωτά και οι πολίτες του νησιού αναρωτιούνται για την αιτία της αποχής των μελών των θεσμικών οργάνων του Δήμου Πάρου από τα καθήκοντά τους.

Συγκεκριμένα, τον τελευταίο καιρό αναβλήθηκε δύο φορές η Συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας καθώς δεν παρέστησαν σε αυτήν η πλειοψηφία των μελών της.
Σήμερα πάλι, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, αναβλήθηκε η Συνεδρίασης της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πάρου εξαιτίας μη απαρτίας των μελών της.

Υφίσταται άραγε συντονισμένη, εσκεμμένη απαξίωση των θεσμών του Δήμου για κάποιους ίσως άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ή πρόκειται απλώς για συμπτώσεις, για τυχαία κατά σειρά γεγονότα που συμβαίνουν χωρίς προφανή αιτία και αφορμή;

Τα ερωτήματα παραμένουν έως αυτή τη στιγμή αναπάντητα και προβληματίζουν...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos