Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

22 Σεπτεμβρίου 2017 16:01

Καλείσθε την 28η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 2ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή του Προδρόμου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή του Λογαρά της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην Τοπική Κοινότητα Κώστου, στη θέση Κάτω Χωριό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων της δημόσιας, μειοδοτικής, φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτων ως χώρων στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου, στην περιοχή πλησίον του δημοτικού σταδίου και στην περιοχή Λιαροκόπι, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της από 14-08-2017 ένστασης από την Ιωάννης Ντάφος ΕΔΕ κατά της 118/2017(ΑΔΑ:63ΓΧΩΞΓ-Δ52) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρουπου αφορά την κατασκευή του έργου «Επισκευή Δημοτικής οδού Καμαρών»

Θέμα 7ο Έγκριση 2ου πρακτικού και κατακύρωση συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευή κτηρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών».

Θέμα 8ο Έγκριση 2ου πρακτικού και κατακύρωση συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Γεωτεχνική μελέτη στο Αγροκήπιο Παροικίας».

Θέμα 9ο Ορισμός επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών σύναψης δημόσιας σύμβασης έργων του Δήμου Πάρου για τις περιπτώσεις που ως κριτήριο ανάθεσης χρησιμοποιείται η πλέον συμφέρουσα

από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής και η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης του έργου υπερβαίνει το 1.000.000€ χωρίς να συνυπολογίζεται το κονδύλιο του ΦΠΑ.

Θέμα 10οΈγκριση 2ου πρακτικού και κατακύρωση συνοπτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας στο Λογαρά»

Θέμα 11ο Έγκριση του από 20-09-2017 πρακτικού Νο ΙΙ(Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια αργού υλικού (3 ΑΛΦΑ) για συντηρήσεις δρόμων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 12ο Έγκριση του από 18-09-2017 πρακτικού Νο ΙΙ(Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης) του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 13ο Έγκριση του πρακτικού Νο 1α του επαναληπτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου των Νομικών Προσώπων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 14ο Επαναπροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού της παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Μίσθωση Μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση πυροπροστασίας».

Θέμα 15ο Έγκριση του από 18-09-2017 πρακτικού Νο ΙΙ (Αποσφράγιση και έλεγχος των δικαιολογητικών κατακύρωσης), του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή Υπηρεσιών με τίτλο: «Μίσθωση Μηχανημάτων έργου για την αντιμετώπιση πυροπροστασίας».

Θέμα 16ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την άσκηση προσφυγών, κατά αποφάσεων του Λιμενάρχη Πάρου περί επιβολής προστίμων

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos